Bio

[CA]

Es gradua en Art Dramàtic a l’Institut del Teatre, on també cursa el Doctorat en Arts Escèniques. Paral·lelament estudia Filologia Catalana a la UAB, música a l’Escola Luthier i cant amb Maya Mayska, Dolors Aldea i Maty Pinkas. 

Fa d’actriu en diferents companyies, entre elles el Piccolo Teatro di Milano i finalment s’especialitza en direcció escènica d’òpera.

Les seves produccions s’han vist a l’Òpera de Cambra de Barcelona, al Barcelona Rossini Opera Festival i a l’Òpera d’Andorra i han estat molt ben rebudes pel públic i la crítica.

Ha fet d’assistent de direcció d’escena en més d’una vintena de produccions operístiques en diversos teatres de l’estat espanyol, entre ells el Gran Teatre del Liceu. Actualment forma part del projecte d’òpera de nova creació Oh!Pera amb direcció artística d’Àlex Ollé. 

Forma músics, cantants i actors al Taller de Músics, al Conservatori del Liceu i a l’Institut del Teatre i la seva faceta de broadcaster l’ha dut a conduir el programa sobre teatre musical El millor dels temps a Catalunya Música.

[ES]

Se gradúa en Arte Dramático en el Institut del Teatre, donde también cursa el Doctorado en Artes Escénicas. Paralelamente estudia Filología Catalana en la UAB, música en la Escuela Luthier y canto con Maya Mayska, Dolors Aldea y Maty Pinkas.

Trabaja como actriz en diferentes compañías, entre ellas Piccolo Teatro di Milano y finalmente se especializa en dirección escénica de ópera.

Sus producciones se han visto en la Ópera de Cámara de Barcelona, ​​en el Barcelona Rossini Opera Festival y en la Ópera de Andorra y han sido muy bien recibidas por el público y la crítica.

Ha sido asistente de dirección de escena en más de una veintena de producciones operísticas en diferentes teatros de España, entre ellos el Gran Teatre del Liceu. Actualmente forma parte del proyecto de ópera de nueva creación Oh!Pera con dirección artística de Àlex Ollé.

Forma músicos, cantantes y actores en el Taller de Músics, en el Conservatorio del Liceu y en el Institut del Teatre y su faceta de broadcaster le ha llevado a conducir el programa sobre teatro musical El millor dels temps en Catalunya Música.